Skip to main content
search

Pasta, rijst & granen

Granen & deegwaren van de natuur

Ekoplaza is natuurlijk dé plek om naartoe te gaan als u op zoek bent naar hele granen zoals spelt, tarwe of gerst. Deze kunt u zelf vers malen tot meel, maar u kunt ze ook koken en eten als rijst. Daarnaast hebben we ook biologische volkoren couscous, gierst, bulgur, quinoa en amarant (het oeroude Incagraan) om bij de warme maaltijd te gebruiken.

Ons assortiment biologische rijst mag er ook wezen: zilvervliesrijst (rond of lang, droogkokend of zachtkokend, snelkokend of gewoon 45 minuten), basmatirijst (wit of volkoren), wilde rijst, risottorijst, dessertrijst, pandanrijst etc. Wilt u uw gasten eens verrassen met een lekkere rijstschotel, rijstdessert of sushirolletjes: probeer dan eens een biologische rijstvariant.

Biologische pasta

Met deegwaren bedoelen we pasta om te koken voor de warme of koude maaltijd. We hebben een mooi assortiment aan biologische pasta’s, zowel wit als volkoren. Uiteraard hebben we de bekende pasta’s op basis van tarwe: spaghetti, macaroni, penne, fusilli, lasagnebladen, tagliatelle etc.

Daarnaast hebben we tarwevrije pasta’s voor mensen die geen tarwe kunnen of willen eten. Vooral ons assortiment biologische speltpasta’s is flink gegroeid: spaghetti, spirelli, penne, macaroni, farfalle en rigatoni.

Ook is er voldoende keuze in glutenvrije pasta’s voor mensen die spelt ook niet verdragen en echt glutenvrij moeten eten.