Om ons assortiment compleet te maken, kan vlees niet uitblijven. Biologisch vlees hebben we in allerlei soorten en maten: biologisch rundvlees (bv. gehakt, tartaartjes, hamburgers, saucijzen, braadworst, sukadelapjes), biologisch varkensvlees (bv. gehakt, vinken, saucijzen, karbonade, spek, shoarma, haas), biologisch kippenvlees (bv. filet, soepkip, bout, vleugeltjes) en biologisch kalkoenvlees zoals filet.
Ferry Krop, Ekoplaza Maastricht
Biologisch snijvlees
Ook hebben we een mooi assortiment aan biologisch snijvlees. Denk aan cervelaat, bacon, ontbijtspek, boterhamworst, achterham, filet, rauwe ham, schouderham, rookvlees etc.
Biologische worsten
Een mooi product is biologische chorizo. Om het vleesassortiment compleet te maken zijn er ook biologische rookworsten, spekblokjes, smeerworsten, patésoorten etc.
Biologische vis
Het aanbod aan biologische vis is nog minimaal. Sinds kort hebben we diepvrieszalmmoten en -filet met biologisch keurmerk. Uitsluitend gekweekte vis kan biologisch zijn, want alleen dan is er controle op het hele proces.
Andere vissoorten die te bestellen zijn: forel, zalm, haring, kabeljauw, makreel en scholfilet.