Wij zijn fan van lokale boeren en producenten. Hieronder een kleine greep uit ons assortiment streekproducten.
Ferry Krop, Ekoplaza Maastricht
Steinofen Bäckerei
Naast ons mooie Nederlandse brood, is er ook brood van de Steinofen Bäckerei uit Duitsland. Lekker typisch compact en voedzaam Duits brood. Diverse tarwebroodsoorten zijn te krijgen, maar ook spelt, kamut en rogge zit in hun assortiment. Elke dag vers leverbaar.
De Consequente
BioBakker Ahaus
30 jaar geleden is deze bakker opgericht met ekologie als uitgangspunt. Bakken volgens oude tradities, machines helpen, maar nemen het niet over. Veel doen ze nog met de hand, eenvoudig omdat dan de bakkwaliteit en de smaak het beste wordt. Goed brood en banket begint met goede grondstoffen: kwalitatief goede, biologische grondstoffen. Hun bakkers zijn dan ook trots op hun werk, dat zie je en dat proef je.
Tijd is, naast de grondstoffen en vakmanschap, hun belangrijkste ’toevoeging‘. De BioBakker maalt hun eigen meel op het bedrijf uit de volle graankorrel; al vanaf het begin in 1980. Volkorenbroden worden uit de hele korrel gemaakt, deze oeroude basis blijven ze consequent gebruiken! Zo was dat, zo is dat en zo blijft dat!